Senaste året har minst sagt varit speciellt, inte minst för alla rese- och flygbolag där ute. Norwegian är tyvärr inget undantag för detta.

Norwegian valde under januari att sätta deras bonusprogram ”Cashpoints” på paus till dess att de vet lite mer om framtiden. Cashpoint tjänar du när du använder ditt kreditkort och du kan sen lösa in dom i form av flygbiljetter hos flygbolaget Norwegian.

card-imagecard-infocart-button

Norwegian Kreditkort

  • Ingen avgift för uttag
  • Få pengar tillbacka med cashback
  • Flyg gratis med Norwegian för poängen
Läs mer och ansök

Norwegian börjar med cashback

Det finns inte många kreditutgivare som jobbar med cashback till sina kunder, men nu är Norwegian en av dom. Idag gick de ut med att du som användare kan välja om du vill tjäna in Cashpoints eller få en cashback varje månad. Eftersom att Cashpointsen inte riktigt går att använda idag rekommenderar vi att du väljer cashback som du kan använda för att betala din faktura varje månad.

Du byter enkelt från Cashpoints till cashback via MinSida inne hos Norwegian och kan när du vill ändra tillbaka.

Cashbacken är på 0.5% och det finns ingen begränsning på hur stort belopp du kan få. När du vill kan du få dina pengar utbetalda eller så kan du använda dom för att betala av din kredit.

 

Vad händer med CashPoints?

Norwegian säger följande

Även om användningen av CashPoints är pausad fram till att Norwegian har genomfört omstruktureringen kan du fortfarande tjäna 0,5% CashPoints genom att använda Bank Norwegian-kortet om du önskar detta.

Tidigare intjänande CashPoints och CashPoints du tjänar framöver kan användas till att betala för flygresor när Norwegian har genfört omstruktureringen och öppnar upp för detta igen.