Bästa kreditkortet för rabatter!

Skaffa ett kreditkort med bra rabatter! Men vilket kreditkort är egentligen bäst för rabatter? Låt oss berätta!

Brakreditkort.se hjälper dig att hitta ett bra kreditkort för vardagsbruk som har bra förmåner i form av rabatter. Nästan alla kreditkort erbjuder någon form av rabatt, men det handlar att hitta det som passar just dig bäst, så låt oss guida dig i rätt riktning i rabattdjungeln. Nedan får du en lista på 3 kort som har riktigt bra rabatter för daglig handel!

Kreditkort med rabatter – 2019


1. Re:member Kreditkort

Det absolut bästa kortet på marknaden för daglig användning och med riktigt bra rabatter är utan tvekan Re:member Kreditkort. Kortet hamnar på förstaplatsen för att det är helt utan årsavgift, har en bra reseförsäkring samt att det erbjuder riktigt bra och många rabatter hos hundratals butiker och tjänster online.

Kortet erbjuder inget bonussystem utan den stora fördelen är istället att du får många rabatter hos över 300 butiker och tjänster online. Så är du ute efter ett kort som kan ge dig mer pengar i slutet av varje månad så ska du satsa på Re:member. Helt klart det bästa kreditkortet för rabatter!


2. Norwegian Kreditkort

Norwegian Kreditkort är ett kreditkort som erbjuder en hel del rabatter hos stora aktörer online. Det är många som verkar missa denna förmånen hos kortet då de även erbjuder ett väldigt bra bonusprogram. Ett axplock av aktörerna som du får rabatter hos är Gymgrossisten, Adlibris och Linas Matkasse. Det enda du behöver göra är att ansöka om kortet och sen handla med det, så får du rabatterna.

 


3. Revolut Standard

Revolut håller på att ta fram ett väldigt förmånligt rabattsystem. Kortet i sig är inget kreditkort utan ett betalkort. Skaffa kortet redan idag helt gratis och få 50 kr på kortet när du ansöker via brakreditkort.se