card-imagecard-infocard-numberscart-button

Norwegian Kreditkort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • 👍Ingen avgift för uttag utomlands eller i Sverige
 • 👍Välj mellan cashbacks eller cashpoints vid varje köp
 • 👍Samla poäng och få rabatter vid onlineköp
 • 👍Smidig app att se och följa förbrukning
 • Årsavgift: 0 kr
 • Ränta: 24,35 %
 • Räntefritt: Upp till 45 dagar
 • Högsta kredit: 150 000 kr
 • Apple Pay
Läs mer och ansök här

Kreditkort utan inkomst

 

Som du säkert är medveten om ställer banker och utgivare av kreditkort oftast väldigt höga krav på dig som låntagare. Detta för att de inte vill riskera att låna ut pengar till någon som inte kan betala tillbaka. Inkomstkrav är alltså som en säkerhet för bankerna. Utöver en fast inkomst så kräver bankerna oftast att du ska ha en fast anställning som du kan visa upp. Även detta som en säkerhet att de ska få tillbaka sina pengar som det lånar ut. Men det finns andra lånegivare utöver de större bankerna som kan godkänna en kredit till dig som kanske inte har en fast inkomst eller en fast anställning. Hur gör man då?

 

Skaffa kreditkort utan inkomst

 

Istället för att ta ett lån hos en bank där det alltid är krav för inkomst och anställning kan du få en kredit via ett kredikort istället. Kreditkort kräver oftast någon form av inkomst men det är inte alls lika strikt som hos en bank. Flera kreditutgivare godkänner andra inkomst än lön, tillexempel om du har en sjukpension, lön från annan anställningsform a-kassa eller kanske CSN-lån via studier.

 

Ett kreditkort fungerar ungefär som ett vanligt lån, skillnaden är att du får en kredit varje månad som du nästkommande månad ska betala tillbaka. Betalar du inte direkt så kommer det att läggas på ränta. För att kunna betala tillbaka nästkommande månad är det såklart ett måste att du har någon form av inkomst. Ett kreditkort fungerar på så vis att du ansöker en viss kredit, säg 10 000 kr i kredit varje månad. Är du utan någon fast och större inkomst kanske du får en godkänd kredit på 5000 kr att börja med för att utgivaren vill se så att du kan betala tillbaka.

 

Klarar du att hantera din ekonomi trots en lägre inkomst kan du få din kredit höjd. Det är oftast lättare att ha en lägre inkomst men att ha koll på sin ekonomi, än att tjäna väldigt mycket pengar men ha svårt att hantera det och betala räkningar i tid. Det kreditutgivarna vill säkerställa är att de får tillbaka sina pengar, oavsett hur mycket du som låntagare tjänar varje månad.

 

Du har inkomst men i annat land

 

I flera fall så kan det vara så att någon har en stabil och bra inkomst men bara inte i Sverige. Detta kommer då inte kortutgivaren se eftersom de endast kan se din taxering och inkomst i Sverige. Är detta fallet för dig så är vår rekommendation att boka in ett personligt möte med utgivaren där du kan uppvisa att du har en inkomst och kan betala tillbaka krediten varje månad. Kan du visa upp en inkomst från ett annat land utanför Sverige så ska det inte vara några problem för dig att kunna skaffa ett kreditkort, trots att du saknar inkomst i Sverige.

 

Kreditkort som är lätta att få utan inkomst

 

Som vi har nämnt ovan går det att få ett kreditkort utan att ha en fast inkomst. Krediten kan komma att bli lite lägre eftersom att utgivaren inte vill riskera att inte få se sina pengar igen. Skaffar du ett kreditkort utan inkomst är det väldigt viktigt att du betalar tillbaka direkt för att inte riskera att få räntepålägg så att din kredit växer och blir ännu dyrare för dig.

 

Det finns ett antal kort som är enklare att få än andra kort för dig som saknar en inkomst. Ett av dessa kort är kreditkorten från Norwegian Bank. Norwegian erbjuder ett kredikort som är helt utan årsavgift, ger dig bonus på alla dina köp, en kredit upp till 100 000kr och räntefri återbetalning upp till 45 dagar.

 

card-imagecard-infocard-numberscart-button

Norwegian Kreditkort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • 👍Ingen avgift för uttag utomlands eller i Sverige
 • 👍Välj mellan cashbacks eller cashpoints vid varje köp
 • 👍Samla poäng och få rabatter vid onlineköp
 • 👍Smidig app att se och följa förbrukning
 • Årsavgift: 0 kr
 • Ränta: 24,35 %
 • Räntefritt: Upp till 45 dagar
 • Högsta kredit: 150 000 kr
 • Apple Pay
Läs mer och ansök här

 

Norwegian Kreditkort är absolut ett av de enklare korten att få för dig som saknar en inkomst. Kanske behöver du inte ansöka om en kredit på 100 000kr, kanske räcker det med 10 000kr att börja med. Så kan du se hur det går för dig och om du klarar av att betala tillbaka din kredit varje måna trots att du saknar en inkomst. Fungerar det bra kan du kontakta banken och prata med dom angående att höja din kredit trots att du inte har en inkomst.

 

Bör man ha ett kreditkort utan inkomst?

 

Har du ingen inkomst så kanske du bör tänka både en och två gånger om varför du ska ha ett kreditkort. Du riskerar att dra på dig onödiga kostnader i räntepålägg om du inte klarar av att betala tillbaka. Det kanske inte är rätt läge för sådana utgifter om du redan har det lite svårt ekonomiskt. Det finns kort som liknad kreditkort men utan själva krediten. Det du får är reseförsäkring och fria uttag utomlands, ett kort som fungerar såhär är kortet Revolut Standard. Det är helt gratis och är ett bra alternativ istället för ett kreditkort.

 

Kreditkort utan UC

 

Har du inte en inkomst och vill ansöka om ett kreditkort kan det vara en idé att ansöka om ett kreditkort där kreditupplysningen görs via någon annan än UC. Ansök om ett kreditkort utan UC för att inte riskera att skada din kreditvärdighet.