Trött på att slita ut eller tappa bort dina kreditkort? Då är det dags att skaffa en kreditkortshållare. På så sätt kan du enkelt hålla koll på och skydda dina kort. Vi här på Brakreditkort har provat ett gäng olika kreditkortshållare på marknaden och kan härmed presentera de korthållare vi rekommenderar!

Läs även: Bäst i test av RFID-säkra plånböcker

Topp 5 bästa kreditkorthshållarna enligt Brakreditkort.se

 

exentri

1. Kortplånbok

Pris: ca 420 kr

Material: Läder och rostfritt stål

En otroligt smart och stilren liten korthållare med sedelfack och plats för flera kreditkort. Den kommer även med snabbåtkomst till 5 kort som du smidigt kan skjuta fram utan att behöva öppna plånboken. Korthållaren är tillverkad i en kombination av rostfritt stål och läder i en mängd olika färger. Detta är den perfekta korthållaren för den med många kort och som är ute efter det bästa.

Köp den här

RFID-säkert kort

2. RFID-säker korthållare PU läder

Pris: ca 329 kr

Färger: kommer i 5st olika färger

Material: PU-läder

Denna korthållare från Kjell & Company kommer packad med funktionalitet då den dels kan skjuta fram 5st olika kort, tre ytterligare fack för kort och sedlar samt RFID-skydd. Detta skydd innebär att dina kort är säkrade mot all typ av scanning från någon som vill åt t.ex. dina kortuppgifter.  Materialet på insidan är aluminum och på utsidan PU-läder i en av fem olika färger.

Köp den här

image_5

3. Linocell Magnetisk korthållare

Pris: ca 199 kr

Färger: 4 olika

Material: PU-läder

Håll dina viktigaste kreditkort och ID-handlingar alltid inom räckhåll med en praktisk magnetisk korthållare som är kompatibel med iPhone 12 och nyare modeller samt de flesta mobilskal med magnetiskt stöd. Det är en stilfull och funktionell korthållare som enkelt fästs med hjälp av magneter och kan rymma upp till tre kort samtidigt. Tillverkad av högkvalitativt PU-läder med snyggt sydda kanter, och den finns i fyra trendiga färger för att passa din personliga stil.

Kör den här

4. Cardslide

Pris: 629kr

Färger: Vit

Material: Metall

Modellen Cardslide är den senaste korthållaren i Secrids stora kollektion. Precis som föregångarna håller den dina kort säkra med en funktion för att smidigt skjuta upp dem när de ska användas. Men denna modellen är också utrustad med lite extra plats för saker som mynt, några nycklar, visitkort eller biljetter. Kommer dessutom med ett band på utsidan – där du kan fästa sedlar eller kvitton.

 

5. Access

Pris: 399kr

Färger: Svart

Material: Skinn

Stilren korthållare i svart, mönstrat skinn från Access. Totalt består korthållaren av fyra kortfack – en korthållare för dig som smidigt vill ha med dig ett fåtal kort.

 

Ha rätt kreditkort i plånboken

När du väl bestämt dig för att införskaffa en ny kreditkortshållare så tycker vi också du ska passa på att beställa hem ett nytt kreditkort på samma gång. Med till exempel Norwegians kreditkort, som är helt kostnadsfritt, kan du börja samla bonuspoäng på alla dina köp. Poäng som du sen kan använda till flygbiljetten till nästa resa!

card-imagecard-infocard-numberscart-button

Norwegian Kreditkort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • 👍Ingen avgift för uttag utomlands eller i Sverige
  • 👍Välj mellan cashbacks eller cashpoints vid varje köp
  • 👍Samla poäng och få rabatter vid onlineköp
  • 👍Smidig app att se och följa förbrukning
  • Årsavgift: 0 kr
  • Ränta: 24,35 %
  • Räntefritt: Upp till 45 dagar
  • Högsta kredit: 150 000 kr
  • Apple Pay
Läs mer och ansök här