Trött på att slita ut eller tappa bort dina kreditkort? Då är det dags att skaffa en kreditkortshållare. På så sätt kan du enkelt hålla koll på och skydda dina kort. Vi här på Brakreditkort har provat ett gäng olika kreditkortshållare på marknaden och kan härmed presentera de korthållare vi rekommenderar!

Topp 5 bästa kreditkorthshållarna enligt Brakreditkort.se

 

exentri

1. Exentri kortplånbok

Pris: 439kr

Färger: finns i 13st olika färger

Material: Läder och rostfritt stål

En otroligt smart och stilren liten korthållare med sedelfack och plats för hela tio kreditkort. Den kommer även med snabbåtkomst till två kort som du smidigt kan skjuta fram utan att behöva öppna plånboken. Korthållaren är tillverkad i en komb ination av rostfritt stål och läder i en mängd olika färger. Detta är den perfekta korthållaren för den med många kort och som är ute efter det bästa.

Köp den här

rizzo-wallet

2. Rizzo Bess

Pris: 299kr

Färger: Svart , Cognac, Mörkgrön

Material: Skinn

Klassisk korthållare från Rizzo gjord i skinn med tre kortfack på baksidan och sen stor ficka med lock som håller dina kort på plats.

Köp den här

3. A-Slim Kumo

Pris: 329kr

Färger: Gul/blå och blå

Material: Skinn

En riktigt slimmat korthållare från A-slim med 3 platser för kort och ett ytterligare fack för ID eller körkort på baksidan, samt en central ficka för sedlar eller kvitton. Tillverkad i äkta skinn i två riktigt häftiga färgkombinationer.

Köp den här

RFID-säkert kort

4. RFID-säker korthållare

Pris: 117kr

Färger: kommer i 5st olika färger

Material: Läder

Denna korthållare från CDON kommer packad med funktionalitet då den dels kan skjuta fram 6st olika kort, tre ytterligare fack för kort och sedlar samt RFID-skydd. Detta skydd innebär att dina kort är säkrade mot all typ av scanning från någon som vill åt t.ex. dina kortuppgifter.  Materialet på insidan är aliminum och på utsidan läder i en av fem olika färger.

Köp den här

rizzo-slim

5. Rizzo Simon

Pris: 299kr

Färger: Svart , Cognac, Mörkbrun

Material: Skinn

Stilren korthållare i skinn från Rizzo. Totalt består korthållaren av sex kortfack samt en ficka på ovansidan vilket gör att du smidigt kan ta ut dina kort när det behövs

Köp den här

 

 

Ha rätt kreditkort i plånboken

När du väl bestämt dig för att införskaffa en ny kreditkortshållare så tycker vi också du ska passa på att beställa hem ett nytt kreditkort på samma gång. Med till exempel Norwegians kreditkort, som är helt kostnadsfritt, kan du börja samla bonuspoäng på alla dina köp,  Poäng som du sen kan använda till flygbiljetten till nästa resa!

card-imagecard-infocard-numberscart-button

Norwegian Kreditkort

  • Ingen avgift för uttag utomlands eller i Sverige
  • Bästa kreditkortet för resan
  • Flyg gratis med Norwegian för poängen
  •   Till recensionen
  • Årsavgift: 0 kr
  • Ränta: 20 %
  • Räntefritt: Upp till 45 dagar
  • Högsta kredit: 100 000 kr
Läs mer och ansök här