Brakreditkort.se expanderar och letar efter dig som är intresserad av ekonomi, resor och har ett öga för ord. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på distans eller att du tidigt kan visa på att du kommer att kunna klara av det. Det krävs mycket av dig och din personlighet att arbeta på distans, men du kommer få mycket tillbaka i form av frihet och välja hur du spenderar din tid.

Texterna som ska skrivas är mestadels relaterade till kreditkort och ekonomi och vi kommer oftast att komma med ämnen och hur vi vill att texterna ska se ut. Men det är även blogginlägg som kan handla om egentligen vad som helst som går att koppla till kreditkort och ekonomi. T.ex. är resor och drivmedel två stora ämne här där man kan lyfta fram bra kreditkort. Här vill vi att du visar din kreativa sida och kommer på egna texter som kan driva trafik organiskt samt via sociala kanaler.

 

Ett måste är att du kan fakturera. Antingen själv via eget företag, eller som egenanställd via t.ex. Frilans Finans eller Cool Company.

Låter detta som något du är intresserad av så är du välkommen att skicka ett mail till oss på hej[a]brakreditkort.se och berätta lite om vad du gör idag och varför detta hade varit ett bra gig för dig! Använder du dig av ett kreditkort så skriv gärna vilket. Ett kreditkort säger mycket om en person😎

Vi räknar med att få in väldigt många ansökningar och kan tyvärr inte återkoppla på alla, men tackar redan nu på att tacka för din ansökan!

/Brakreditkort.se