Mobilbanken Revolut har tagit världen med storm och har nu äntligen lanserat här i Sverige. Hela 7 miljoner människor världen över har börjat använda Revolut som ett alternativ till sin traditionella bank och vi här på Brakreditkort tillhör minst sagt den skaran.

Vi bär alltid med vårt Revolutkort när vi är utomlands då de låga avgifterna och säkerheten inte kan matchas av någon av de svenska storbankerna. Det är inte ovanligt att din vanliga bank tar 40 kr i en så kallad uttagsavgift för varje gång du besöker en bankomat vilket tillsammans med växlingkurser snabbt blir dyrt. Men detta är alltså något du slipper undan med Revolut, samtidigt som du genom appen har stenkoll på alla dragningar som görs på ditt kort och till och med kan välja att spärra kortet mellan dina uttag och betalningar om du vill känna dig extra trygg. Så vi kan verkligen rekommendera att du följer dessa få steg i vår guide så att även du kan ha med ett Revolutkort i plånboken på din nästa resa!

Några av anledningarna till varför du ska skaffa ett Revolut kort:

✅ Lägsta avgifterna vid betalningar utomlands

✅ Full kontroll över pengarna och dina kreditkort i appen

✅ Skicka och ta emot pengar globalt för inga eller låga avgifter

✅ Köp och sälj kryptovalutor så som Bitcoin direkt i appen

✅ Ingen årsavgift! Betala endast för frakten av kreditkortet

Följ de här stegen så har du ett kort i din brevlåda inom något dygn.

 

Steg 1 – Använd länken för att få ett gratis kort laddat med 50kr

Genom att signa upp via den här länken får du dels ett gratis kort, men även 50kr så fort du avklarat alla stegen i guiden!

Skaffa Revolut kort här!

 

Steg 2 – Ladda ner Revolut appen

En av de främsta anledningarna till att Revolut har tagit världen med storm anser vi är att deras app är en av de bästa i branschen och får storbankernas appar att se ut att komma ifrån ett annat årtioende. Detta kan även skådas i appstore där Revolutappen har en poäng på hela 4,8 vilket är ovanligt högt. Om du använder Brakreditkorts länk ovan för att få 50kr gratis så får du ett sms med en nedladdningslänk direkt i mobilen. Appen finns såklart både för iPhones och Androidtelefoner, så klicka på länken i smset du fått från Revolut eller på en av länkarna nedan för att påbörja nedladdningen av Revolutappen.

Ladda ner för iPhone

Ladda ner för Android

 

Steg 3 – Fyll i din information

Så fort du fått ner appen på din mobil så behöver du fylla i grundläggande information om dig själv så som namn, adress och telefonnummer. Du kommer även få en autentiseringskod skickad till mobilen så att Revolut kan dubbelkolla att du fyllt i korrekt nummer. Detta steget kan tyckas vara lite långdraget men eftersom du i praktiken öppnar upp ett nytt bankkonto så är det förståeligt att Revolut är tvungna att samla in en del information om sina användare.

 

Steg 4 – Tanka ditt Revolutkonto med minst 100kr

I nästa steg behöver du fylla på ditt nyskapade konto hos Revolut med minst 100kr, och det gör du smidigast via att fylla i kortuppgifterna på ett av dina andra kreditkort. Detta ska inte förväxlas med en avgift utan detta är pengar som du sedan kan spendera eller ta ut vid ett senare tillfälle. 

 

Steg 5 – Verifiera din identitet

Bra jobbat! Nu är du bara något steg från att ha ett nytt kort på väg hem till dig. I det här steget så behöver du verifiera att du verkligen är du. Detta så att ingen brottsling ska kunna skapa ett Revolutkonto i någon annans namn.

Vad du behöver göra är helt enkelt att ta två bilder med din telefon. En på ditt körkort, pass eller liknande legitimation. Och en på dig själv så att Revolut kan verifiera din identitet. Tänk på att ta bilderna i ett bra ljus och ta gärna hjälp av någon vän så att bilden på dig blir tydlig och lätt att identifiera.  

 

Steg 6 – Välj och beställ ditt första kort

Nu återstår det bara att välja vilket kort du vill ha och sen så har du det i brevlådan inom något dygn. Revolut har några av de mest stilrena och häftiga kreditkorten på hela marknaden där du till exempel kan få hem ett guldfärgat kreditkort i metall. Det är rätt oslagbart! Det kortet kräver dock att du blir premiumkund vilket vi verkligen rekommenderar. Och inte bara för att få de snyggaste korten utan för alla andra fördelar de kommer med som du kan läsa mer om här. Som gratiskund får du istället ett riktigt fint VISA-kort som du kan se på bilden ovan.

 

Steg 7 – Verifiera din e-postadress

Sådär! Nu är ditt nya kort på väg och kommer snart ligga i din brevlåda. Medans du väntar på brevbäraren kan du kolla din email efter ett email från Revolut. Klicka på länken i mailet där det står ”Verifiera e-postadress” och så har du gjort klart hela proceduren för att bli en Revolut-användare.

 

Steg 9 – Se till att få dina 50kr

Så fort du fått ditt nya kort på brevlådan så är det bara ett steg kvar! Och det är att du ska se till att få din gåva på 50kr. Detta gör du enkelt genom att genomföra ett köp med ditt nya fina kort. Så fort du har gjort detta och har genomfört de tidigare stegen i den här guiden så kommer du få in 50kr på ditt Revolutkonto. Bra va?!

Nu har du inte bara lyckats beställa dig ett nytt kort, men även fått 50kr gratis på köpet! Om du tycker vår guide har varit hjälpsam se då till att sprida den till nära och kära så att även dom kan beställa ett kort. 👍

Ansök!