Det går att betala dina räkningar och fakturor helt gratis med ett bra kreditkort. Det är än så länge många som missar detta och går då miste om förlängd betalningstid och framförallt härliga bonusar och cashbacks som ett bra kreditkort innebär.

Betala dina räkningar och fakturor med ett kreditkort

Som nämnt tidigare finns det flera fördelar med att betala dina räkningar och fakturor med ett bra kreditkort. En av fördelarna är att du som användare av kreditkortet får en förlängd betalningstid på räkningen eftersom att det inte är dina pengar som du betalar med.

Det är istället kreditutgivarens pengar som du använder dig av, helt gratis. Istället för kanske en månads betalningstid på räkningen eller fakturan, så får du två månader helt räntefritt.

En annan sak är att du kan få bonus på dina betalda räkningar och fakturor. Detta gäller inte på alla kort så det är viktigt att kolla om ditt kreditkort ger dig bonus vid betalningar av räkningar.

Använder du OKQ8 kreditkort som är en partner till tjänsten Betala så är alla räkningar och fakturor bonusgrundande. Det är ett kort som vi starkt rekommenderar om du vill ha ett kort för att betala räkningar.

card-imagecard-infocard-numberscart-button

OKQ8 VISA Kreditkort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • 👍 Bästa kreditkortet för bilen
  • 👍 Bonus på det du tankar och handlar hos OKQ8
  • 👍0,75% sparränta
    Till Recensionen
  • Årsavgift: 0 kr
  • Ränta: 14,25 %
  • Räntefritt: Upp till 45 dagar
  • Högsta kredit: 100 000 kr
Läs mer och ansök

Betala inte dina räkningar med ett kreditkort?

Det kan finnas anledningar till att du inte ska eller vill använda ett kreditkort för att betala dina räkningar. En anledning är att summan snabbt kan springa iväg och det blir svårt att ha koll på hur du spenderar samt att du kan komma upp i väldigt höga belopp. Känn efter så att du verkligen kan hantera det och betala tillbaka nästa månad när fakturan kommer.

Betala ALDRIG kreditfakturor med ett annat kreditkort. Det betyder att du spenderar mer pengar än vad du har. Stäng genast av ditt kreditkort eller spärra det till en lägre kredit som du kan hantera.