Den digitala banken från Danmark har nu slagit sig in på den svenska marknaden med sin mobila bank-app och tillhörande kreditkort som utmanar storbankerna.

 

Lunar kreditkort
Det nya kortet från Lunar

 

Det nya kreditkortet är ett av flertalet nya uppstickare inom fintech-sektorn bara det senaste åre som pushar gränserna och sätter press på de gamla aktörerna inom branschen. Bland annat hittar vi kort som Revolut och P.F.C i denna kategorin av kort. Dessa erbjuder smarta appar och stilrena kort vilket är två områden som bankerna länge har varit svaga på, så det är inte förvånande att så många nu väljer att gå över till utmanarna.

 

 

”Lunar är en 100% digital bank-app som uteslutande finns i din mobil. Vårt mission är att radikalt förändra sättet vi uppfattar, pratar om och hanterar pengar på idag.” – Lunar

 

Lunar – kreditkortet utan avgifter

En av anledningarna till varför valet att skaffa ett Lunar-kort är så lätt att ta är för att det helt enkelt är gratis! Alla de avgifter som du annars är van att behöva betala för ett kort, så som årsavgift, uttagsavgift och valutapåslag slipper du helt.

 

Ha stenkoll på dina kostnader med Lunar-appen

Lunar är inte ett kreditkort i dess fulla mening utan istället kort som du smidigt fyller på pengar med via Swish. Sedan när du använder kortet får du en notis i mobilen så att du enkelt och tryggt kan hålla kolla på dina utgifter. Detta är perfekt för resan där bankomater kan vara opålitliga och du inte vill använda ditt vanliga kreditkort där du kan riskera att bli av med stora summor!

Du kan även sätta upp budgetar i appen som du sedan får hjälp med att klara av att följa. Eller om du sparar till den där drömresan eller nya bilen kan du i appen sätta upp sparmål som gör att du lättare kan nå dit!

Skaffa appen och kortet direkt här!

 

Varför Lunar istället för bankens ”vanliga” kort?

Med Lunars kreditkort kan du känna en helt annan trygghet när du handlar, framförallt på utlandsresan eller online där du inte är lika utsatt. Detta då du endast sätter över den summan du vill ha på kortet och har super-koll på alla utgifter via appen. Så se till att skaffa ditt kort direkt!

 

Vem kan skaffa Lunar-kortet?

Alla som är över 18 år gamla kan ansöka om Lunar. Du ansöker enkelt med ditt BankID här!