P.F.C är kortet och appen du inte visste att du inte klarar dig utan! Appen som är kopplad till ditt kort är bara så bra utformad och den är väldigt användarvänlig.

Detta är P.F.C kortet – och så ansöker du smidigt

  • Koll på alla dina inköp
  • Hantera ditt kort direkt i appen
  • 0 kr i årsavgift
  • Ta ut 3000 SEK/månad gratis utomlands
  • Inga avgifter utomlands

P.F.C lanserar idag nyheter i sin app

1. Automagiskt sparande

Automagiskt sparande är en tjänst som P.F.C lägger till i sin smidiga app. Detta gör att varje gång du använder ditt P.F.C kort så sparar du pengar HELT automagiskt! Fräckt va!

I P.F.C appen väljer du en summa som du vill spara undan vid varje köp. Det som händer att att när du gör ett köp läggs den här summan undan till det sparkonto. Du kan välja mellan 5, 10 eller 20 kronor som då ska föras över varje gång du väljer att använda ditt P.F.C kort för att göra ett köp.

Ladda smidigt ner P.F.C appen och ansök om kortet här

2. Delbetala köp i efterhand

Du kan smidigt i P.F.C appen välja att aktivera delbetalningar. Detta fungerar på alla dina köp som är över 800 kronor.

Du kan i efterhand välja att göra om ditt köp till en delbetalning. Då får du tillbaka hela summan för köpet och börjar delbetala eller betala tillbaka hela köpet efter 30 dagar.

Delbetalningen kommer dock med en fast månadsavgift på upp till 50 kr som kan vara bra att hålla koll på. Men med 0% ränta och 0 kronor i uppläggningsavgift.

Exempel på delbetalning i P.F.C

Ditt köp3000 kr
Betalningsperiod3 månader
Månadsavgift40 kr
Totalt per månad1040 kr
Totalt att betala3120 kr

Din delbetalning har alltså kostad dig 120 kronor totalt. Självklart är det bättre för din ekonomi om du kan betala dina kostnader direkt. Men vi tycker att det är en häftig och smidig nyhet!

Det görs en kreditupplösning på 10 000 kronor om du väljer att aktivera delbetalning hos P.F.C. Kolla våra kreditkort utan UC.

Ladda ner P.F.C appen och ansök om kortet här!