Black Friday och Cyber Monday närmar sig med stormsteg och kanske är du redo att spendera! Det finns lite saker som kan vara bra att tänka på före dock. Låt oss på Bra Kreditkort ge dig några tips.

1. Förbered dig och din shopping

Sätt en tydlig ram och budget över vad du har tänkt att spender under Black Friday-perioden. Det är enkelt att dras med i alla bra rabatter och helt plötsligt är alla pengar borta och du har beställt hem massa produkter som du egentligen inte tänkte köpa.

2. Lista upp vad du söker någon vecka före

Det bästa är att veta vad du verkligen behöver köpa. Kanske är det en ny TV och ett par skor som du är ute efter mest. Sen kanske det är ett gäng julklappar som du ska passa på att handlar hem. Skriv då ner alla dessa saker och när du har klickat hem dom, kanske det ska vara nog. På så vis kan du hålla i dina pengar.

3. Jämför priser – ALLTID

Ett bra tips är att använda jämförelsesajter, som bra kreditkort, fast för det du är ute efter. Där kan du se vad varan har kostat tidigare samt vart den är billigast. Det är fult, men flera butiker har tendenser att höja sina priser för de sätter rabatterna. På så vis ser rabatten större ut. Flera stora nyhetssajter har rapporterat om detta tidigare år.

4. Kolla bytesrätt och öppet köp

Detta är extra viktigt om du köper julklappar. Många har förlängt öppet köp till efter julafton och ibland in i januari. Men dubbelkolla ALLTID detta när du handlar, både online och i butik.

5. Delbetala inte, använd ett bra kreditkort

Välj ALDRIG att delbetala hos en butik. Många elektronikkedjor säljer upplägg på 24 och 48 månader. Hamnar du i denna fällan så kan det sluta med att du betalar för julklapparna i flera år och varan har dubblat i pris. Skaffa istället ett bra kreditkort som du får bra bonusar på när du gör köp. Vårt tips inför Black Friday och näthandeln är kortet re:member där du även får bra rabatter hos över 300 e-handlare.

card-imagecard-infocard-numberscart-button

Re:member flex

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • 👍Upp till hela 100.000 kr i kredit
  • 👍Bästa kreditkortet för nätshopping
  • 👍Rabatt i över 300 webbutiker
  • 👍Reseförsäkring ingår utan extra kostnad
  •     Till recensionen
  • Årsavgift: 0 kr
  • Ränta: 9.74% - 24.74
  • Räntefritt: Upp till 35 dagar
  • Högsta kredit: 100 000 kr
Läs mer och ansök