Vi på Brakreditkort.se gillar lösningar som gör det enklare för oss när vi är ute och reser! N26 är en sådan lösning som vi vill lyfta fram till er också.

Förenkla resor inom Europa

Ta ut euro upp till 5 gånger i månaden gratis vid alla bankomater i Europa. Ditt Mastercard-kort fungerar också var som helst i världen – utan valutapåslag.

Hantera din ekonomi i realtid

Allt är kontrollerbart i N26-appen. Ställ in betalningsgränser, lås ditt kort, skicka pengar till vänner och få meddelanden om alla transaktioner.

Skicka pengar med N26 – N26 App

Betala och ta emot betalningar i euro utan att behöva oroa dig för växelkursen.

Håll dina besparingar i euro

Du kan använda ditt N26-konto för att spara i euro och dra nytta av den europeiska insättningsförsäkringen.

Vad får du av N26?

N26 erbjuder ett Mastercard Debit som är kopplat till ditt konto. Detta fungerar hos de absolut flesta handlarna och affärerna i världen.

N26 erbjuder tre olika olika kort och konton: ett standardkonto som inte har någon månadsavgift alls kopplat till sig med fria uttag i euro och inga avgifter vid betalningar.

Sen har dom ett som dom kallar N26 You. Det kostar 9.90€ / månad och kommer med reseförsäkring,  fria uttag i alla valutor och andra erbjudanden från partners.

Sen har dom deras exklusiva kort som kallas N26 Metal (ja kortet är i metall 😍)!  Kortet kostar 16.90€/månad och erbjuder förutom det som N26 You erbjuder en bättre kundsupport och du får även exklusiv access till deras ”Metal Experience”! Häftigt va?!

Öppna ett konto hos N26

Låter N26 som en bank du skulle vilja bli kund hos. Kika in på deras hemsida och fyll snabbt i dina personuppgifter och lämna en giltig adress som kortet ska skickas till. Verifiera sedan dig med ditt pass och vips så kommer det ett kort i brevlådan. Slipp alla krångliga storbanker, kör på N26!